Ondernemingen in moeilijkheden

Onze competenties

Dankzij onze jarenlange ervaring in de ondernemingswereld en de uitvoering van de contracten, helpen we onze cliënten bij alle problemen waarmee ze te maken kunnen krijgen zowel met derden, de leveranciers of administraties, als binnen hun onderneming met hun personeelsleden of met hun bestuurders.
Kennis van commerciële contracten stelt ons in staat om de problemen nauwkeurig te identificeren en oplossingen op maat te bedenken.
Wij werken ofwel met de revisoren en accountants van onze cliënten, ofwel met ervaren externen die ervaring hebben met deze praktijken.
We analyseren precies de situatie van het bedrijf om onze cliënten te adviseren over welke richting ze moeten kiezen in geval van problemen.
We helpen onze cliënten ook om bijzondere afbetalingsplannen te onderhandelen met hun schuldeisers (publiek of privé) na een financiële analyse van de situatie.
Als deze plannen niet onderhandelbaar zijn met administraties, leggen we deze verzoeken voor aan de rechtbank.
Wij begeleiden onze klanten bij reorganisaties, vermogensoverdrachten of bedrijfsoverdrachten, verkoop van bedrijfsactiva, gerechtelijke reorganisatieprocedures of, eventueel, liquidatie of faillissement van het bedrijf.

Ons team

Benoît de MONTPELLIER
Willem-Henri van RIJCKEVORSEL
Didier DONCK
David STRAET
Dominiek VANDENBULCKE